Header image alt text

Taartmonster

Algemene voorwaarden

blog-algemenevoorwaarden

Artikel 1 Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die Taartmonster.nl levert.
Door een bestelling te plaatsten via internet of anderszins gaat U akkoord met de algemene voorwaarden van Taartmonster.nl.

Artikel 2 Bestelling plaatsen
Dit kan door een bestelling te plaatsen via de mail of telefonisch. De bestelling is definitief als de bestelling is doorgenomen met de klant en er een aanbetaling is gedaan van 50% van de opdracht. Als er zeven dagen voor de taartopdracht nog geen aanbetaling is gedaan behoudt Taartmonster.nl het recht om wijzigen aan te brengen of de opdracht te weigeren. Taartmonster.nl behoudt zich het recht voor om te beslissen dat het volledige bedrag moet worden overgemaakt uiterlijk een week voor de datum van taartopdracht.

De taartopdrachten kunnen worden afgehaald. Bij het afhalen is het vervoer van de taart op eigen risico. Taartmonster.nl is niet verantwoordelijk voor leverings-, of communicatieproblemen veroorzaakt door verkeerd doorgegeven informatie.

Artikel 3 Bestelling annuleren (uitgezonderd bruidstaart, zie artikel 4)
Tot uiterlijk 14 dagen van te voren kan de taart kosteloos geannuleerd worden per mail of telefoon. Bij annulering van de taartenopdracht binnen een week worden de eventueel gemaakte kosten in rekening gebracht. Taartmonster.nl   is een eenmansbedrijf. Bij ziekte, familieomstandigheden of andere zwaarwegende privé aangelegenheden waardoor een taartopdracht niet door kan gaan wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd. In overleg met de klant kijken we wat er eventueel geregeld kan worden. Bij vooruit betalen zal het bedrag terug gestort worden op het bankrekeningnummer van de klant. Dit kan echter nooit meer zijn als het bedrag voor de taartopdracht overeengekomen.

Artikel 4 Bruidstaart
Bij bestelling van een bruidstaart gaat het als volgt: Na een eerste oriënterende gesprek waarin alles rondom de taart en smaken besproken worden wordt er een offerte opgemaakt. Deze offerte wordt naar het bruidspaar toegezonden en als deze goedgekeurd wordt, eventueel na aanpassingen, dan hebben we een overeenkomst. Een proeverij om je smaak te bepalen is ook mogelijk, de kosten hiervan zijn € 25,00, een oriënterend gesprek gratis.
Artikel 4.1 Betaling
De aanbetaling van de bruidstaart dient binnen 10 dagen na het akkoord gaan met de offerte betaald te worden. Na ontvangst van de aanbetaling is de datum voor jullie gereserveerd. Het totale bedrag van de bruidstaart dient uiterlijk 1 maand van tevoren betaald te zijn.
Artikel 4.2 Annulering
Bij annulering van een bruidstaart na het goedkeuren van de offerte zullen er annuleringskosten in rekening worden gebracht. Tot drie maanden voor de trouwdatum is dit 25% van de totale kosten, tot twee maanden voor de bruiloft is dit 50% van de totale kosten, tot 1 maand voor de bruiloft is dit 75% van de totale kosten. In de laatste maand is er geen restitutie meer mogelijk.
Artikel 4.3 Aanpassingen
Als er aanpassingen rondom de bruidsopdracht gewenst zijn kan dit doorgegeven worden, mits dit in verhouding is met de offerte waarmee het bruidspaar in het begin akkoord is gegaan. Tot uiterlijk twee maanden voor de datum kunnen er dingen aangepast worden, hierna is het helaas niet meer mogelijk om veranderingen in de overeenkomst aan te brengen. Aanpassingen kunnen extra kosten met zich mee brengen en dit kan dus consequenties hebben voor de totale prijs.

Artikel 5 Workshops
Voor alle workshops geldt een minimum aantal deelnemers van 5 personen. De workshops tot 10 personen worden gegeven in de workshopruimte van Taartmonster.nl te Elst. Als u een workshop op locatie wenst kan dit ook in overleg. Hierbij geldt dan wel een kilometer vergoeding van 0,50 cent per gereden kilometer (heen en terug).
Artikel 5.1 Betaling
Het totale bedrag van de workshop is uiterlijk twee weken voor de workshop overgemaakt op bankrekening nummer NL20 ABNA 0582 4061 45 tnv Taartmonster.nl te Elst. Als het bedrag gestort is, is de workshop definitief geboekt. Taartmonster.nl behoud zich het recht voor om als er geen betaling heeft plaats gevonden de workshop te annuleren.
Artikel 5.2 Annulering
Bij annulering van de workshop tot 4 weken voor de datum krijgt u 100% retour, tot 3 weken voor de datum krijgt u 75% retour, tot 2 weken voor de datum krijgt u 50% retour, tot 1 week voor de datum 25% retour. In de laatste week is er helaas geen restitutie meer mogelijk in verband met de gemaakte kosten.

Artikel 6 Prijzen
De prijzen op de site zijn inclusief BTW. De prijzen op de site kunnen afwijken van de prijzen in de offerte. Dit kan te maken hebben met verschillende vullingen, taartdecoraties, etc. De prijzen in de offerte zijn de juiste prijs.

Artikel 7 Klachten
Als u niet tevreden bent over een taart of ander product dient de klant dit direct of maximaal 24 uur na levering te melden bij Taartmonster.nl. Taartmonster.nl is niet verantwoordelijk voor het vervoer van de taart of de condities waarbij de taart bewaard wordt thuis of op locatie. Er dient een stukje taart bewaard te blijven om zo de klacht te kunnen aantonen.

Zijn er andere klachten omtrent kwaliteit, smaak, etc. meld dit dan zo snel mogelijk om eventueel tot een oplossing te kunnen komen.

Artikel 8 Privacy
Taartmonster.nl gaat zorgvuldig met de privacy van de klant om. Taartmonster.nl garandeert de klant dat persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt. We gebruiken de gegevens van de klant om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk af te handelen.

Artikel 9 Rechten
Alle rechten van de foto’s zijn voorbehouden aan Taartmonster.nl. De taarten worden uniek gemaakt, naar de wensen van de klant. Dat betekend dat ik geen taarten exact van andere foto’s en plaatjes namaak. Foto’s kunnen ter inspiratie aangeleverd worden, maar worden dus niet exact nagemaakt.

Door een taart te bestellen bij Taartmonster.nl gaat u automatisch akkoord met de bovenstaande algemene voorwaarden.

 

* De recente algemene voorwaarden ontvangt u altijd per mail.

%d bloggers liken dit: